Sol på annat sätt..

image
Om nu inte den vanliga solen vill visa sig så får man se till att skaffa lite annat solsken i livet, så man lättar upp det gråa.

I dag har varit en bra arbetsdag, mycket gjort & bra möte med Figge.

I morgon hemma dag med både jobb och lite egentid. På onsdag till stan, fönstershoppa lite och sedan träffa härliga Cissi Dahlbom:) Det var inte i går vi sågs. På kvällen ev träff med annan ”gammal” kollega. Torsdag jobbdag igen för att sedan ladda för en riktigt ledig fredag;
Lunch med fd kollega
Make up kurs med champagne och efterföljande middag.

Så långt planerat och det tycker jag ger tillräckligt med solsken för den här veckan. Fast inget kan kompensera sol fullt ut.

image
Apropå mitt tidigare inlägg idag om Respekt och avsaknad av att visa respekt så är jag fullständigt övertygad om devisen ovan. Allt kommer ikapp till slut, så behandlar man någon respektlöst eller illa på annat sätt så kommer det tillbaka på något sätt i någon form. Detsamma gäller det omvända gör du gott får du gott tillbaka.

Har ”sneakat” mig in hos grannen en stund så att jag kunnat skicka iväg både skattedeklarationer och lite räkningar. Nu ska jag ta backen ner här i Bullerbyn till vårt lilla hus vid vattenbrynet.

Hörs sen!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.