Färgkompensera

image

Kollade 10 dagars prognosen framåt för Stockholm. Visserligen stiger temperaturen någon ynka grad men grått ser det sannerligen ut i alla den här veckan. Har vi tur så kan solen titta fram lite med start på fredag men inga jätte-temperaturer då heller.

Finns bara två saker att göra:
1. Gilla läget
2. Färgkompensera så att inte precis allt är grått eller svart. Dra till med en riktigt färgglad väska eller byxor eller tröja, jacka. Jag lovar våra medmänniskor kommer må bättre om de möts av lite glada kläder i gråheten. DI kommer oxå må bättre, lovar, så nu bestämmer vi att ingen lämnar hemmet utan någon glad färg son sticker ut och syns.

Jag var rätt brun när jag kom hem från Marbella, ingen direkt chans att bättra på det här inte. Får väl använda mig av lite Brun utan sol så att inte all färg försvinner. Har verkligen känt mig finare och därmed även mått bättre när man möts av ett solbränt ansikte i spegeln istället för ett askgrått..

image
Ska till stan på onsdag, får väl försöka se om jag kan hitta någon ”naturtrogen” fläta, har fått det hjärnan att jag ska en lagom lång fläta i håret. Vi får väl se om jag hittar något bra. Glitter brukar väl lite allt möjligt i hårväg, någon som har något annat tips?

image
På varje To do lista finns enkla saker, saker som tar tid, saker som går fort, roliga saker och så finns det där punkterna som man av någon anledning tycker är lite jobbiga. Istället för att ta dem först och därmed kunna känna att de är avklarade så drar man sig gärna för att göra dem. Korkat är vad det är, mycket bättre att börja med dom, dom försvinner ju inte av sig själv och så länge de inte är överstrukna så ligger de där på listan och påminner dig hela tiden. På min lista har jag 2 sådana punkter – nu gör jag som Nike säger: Just do it!

Kram

2 reaktioner på ”Färgkompensera”

  1. Färgkompenserar oavsett färg på himlen -’mer och mer ju äldre jag blir! Blandar gääärna cerise/orange/rött. Favvo just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.