Gryningsljus

image
Var väl lite upp & ner med sömnen i natt. Somnade väldigt sent, eller tidigt om man ska vara korrekt. Strax innan jag somnade såg man gryningsljuset på andra sidan vattnet. Det var också 4-5 svanar som nästan majestätiskt tog sig fram i det helt stilla vattnet.

image
Nu är det 10 maj och så här ”borde” man se ut när man går ut idag. Men det är mer aktuellt med stövlar och tjock jacka idag igen.
Undrar hur det här påverkar detaljhandeln, vill minnas att jag hörde att de hade en riktigt bra månad om det var i mars men maj så här långt lär nog inte vara några försäljningsrekord.

Glad är jag i alla fall för att Fredriksborgs är fullbokat i helgen (ett enkelrum ledigt igår kväll annars helt fullt). Så nu vaknar Fredriksborg & skärgården till liv efter ett riktigt grått, trött & tråkigt första kvartal. April var väl i alla lite bättre tack vare påsken.

Har många olika par läsglasögon, man förlägger dem ju överallt..
Det jag nu kam konstatera efter att passerat 50-årsdagen är så här långt:
1. Uggla hade fel, jag blev inte morgonpigg
2. Jag ser sämre med mina läsglasögon för varje dag som går och måste nog öka styrka..

Inte världens finaste väder att visa David, Bella & Leon vårt hus idag. Blir knappast aktuellt med fika ute. Men å andra sidan bot vi så nära vattnet att man kan med lite fantasi känna att man sitter på eh inbyggd brygga:)

Kram

2 reaktioner på ”Gryningsljus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.