Regn regn & åter regn

image
Var tog våren vägen? Spårlöst borta & kvar är ”kyla” och som om det inte räckte vräker regnet ner..

Det är trots allt bara väder så det är egentligen inget att gnälla över. Tror nog att vi svenskar med lätthet skulle ta hem världsmästar-titeln när det gäller att klaga på vädret. Helt utan konkurrens..

Nej, dåligt väder kan man stå ut med – min bild idag illustrerar något jag verkligen hoppas & önskar. Men det får jag berätta mer om vid ett annat tillfälle.

Kommer ni ihåg min magiska lermask? Ska göra en ny behandling ikväll så får vi se om det sker något mindre mirakel.
Apropå lera så har vi alla lite olika syfte och tankar kring användningen av det
image
Elefanterna hoppas jag även ska bidra till den önskan jag har. Leriga eller ej..

Att vårt internet skulle passa på att gå i strejk i dag var väl inte direkt med i planeringen. Kommer nu bara ut på nätet via min spanska telefon så då kan man inte göra allt man behöver och dessutom så får man akta sig för en skyhög räkning.

Har Telia på den svenska telefonen och den har mottagning när den har lust, vilket den har för sällan. Men förhoppningsvis ska jag väl få den att samarbeta lite grann under helgen i alla fall..

Får dela upp resten av To do listan i två delar. Icke internet behov och internet behov. Vill inte Telia samarbeta får jag väl försöka snika mig in hos Ellen & Lars eller Tom & Annie och låna lite uppkoppling en stund..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.