Jag tror på Elefanter

image
Det jag önskade så starkt blev så även om det inte innebär att allt är 100% för det. Men det var ett viktigt och positivt besked. Så jag är nu bergfast övertygad om vikten av att omge sig med elefanter i någon form.

Apropå på form, så sökte jag på på skoj på fashion2014 för att se vad som kom upp. Här är tre exempel på hur jag absolut inte kommer att se ut om vi möts i sommar:
image

image

image

När det gäller de två första, hur fula kombinationer är det möjligt att åstadkomma? När det gäller den tredje så vet ni vad jag tycker..

Däremot så finns det en väldigt massa snygga saker oxå som ”gäller” för sommaren 2014. Mycket jeans och mycket blommigt och någon slags bekväm avslappnad känsla genomsyrar på något sätt.
Har ju en och annan blommig klänning hängandes så dags att plocka fram dem.

Det förutsätter givetvis att våren får lust att komma tillbaka, den verkar ungefär lika pålitlig som mitt internet.

Ikväll är det tydligen Lets Dance final, har inte sett det i år men antar att vinnaren är given. Lär väl bli Benjamin Ingrosso, eller? Värre skrällar än att Steffo vinner har ju skett. I morgon får jag helt enkelt snika in mig hos någon för Eurovision tror jag nog att jag vill se, eller så får det bli en riktig skräll, att jag inte ser det utan bara lyssnar på radion. Vi får se vad jag känner för i morgon helt enkelt.

Nu ska här öppnas & sorteras post!

Kram

2 reaktioner på ”Jag tror på Elefanter”

  1. Den andra var definitivt i en klass för sig. Hur många fula kombinationer får man in i en (1) outfit? Benvärmarna blir pricken över i på något sätt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.