Back in Sweden..

image
Även om temperaturskillnaden är en sisådär 15-20 grader så är jag glad över att det blivit så mycket grönare den sista veckan, Stenhammar har släppt ut sina kor som går och betar en bit från Bullerbyn. Lantlig känsla och väldigt avlägset det vi lämnade vid lunchtid idag. Men båda har sina fördelar och sin charm.

Flygresan gick bra, medvind så vi flög på 4 timmar helt utan turbulens. Så nu har vi ”landat” ute i Bullerbyn igen. Även om det inte är Medelhavet så har vi i alla fall Östersjön direkt in på knuten och det är inte fy skam det heller..
image

Lämnade Marbella strax efter 12.00 och var incheckade & hade passerat säkerhetskontrollen 12.50 – gick supersmidigt idag. Hann med att en rejäl lunch på flygplatsen och ta ett glas av den sedvanliga champagnen innan det var dags för boarding.
Planet var mer eller mindre fullt, sov i ca 2 timmar och ägnade resten av tiden till att göra veckans To do lista & lyssna på musik. T sov nog i 3,5 timme av de 4 som flygresan tog.
De hade ett nytt ”taxfree” sortiment på Norweigan idag och vad hittade jag om inte
image
Det var ju helt omöjligt att motstå att köpa denna, nu återstår att se om man får en alldeles fantastisk hy med lyster & ungdomlighet.. Lovar att berätta..

To do listan som jag upprättade på flyget blev vad man kan kalla rätt lång. Vi har ju unnat oss att vila lite & sola så nu är det fullt ös som gäller. Men väntar med det till i morgon bitti, ikväll tänkte vi packa upp lite och se de två avsnitt av Welcome to Sweden som vi missat.

Som vanligt blev Sigge glad att vi kom hem och jag lika glad att se honom:) Inte långt kvar nu till hans 16-årsdag, han fyller år på Norges nationaldag den 17 maj.

Nu packa upp lite och plocka fram lite Coca-Cola & tilltugg för att se avsnitten vi missat.

Hörs om en stund!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.