Låååång dag..

image
Det har varit en lång dag som började med ett planerat bilbyte som inte blev av och slutade med en oväntad middag.

Status uppdatering med Lotus teamet i ett par timmar. Det rör på sig sakta men säkert så det känns hoppfullt inför framtiden.

Hem för att fixa lite och försöka klämma in en siesta som blev typ 45 minuter istället för planerade 2 timmar. I väg på nytt möte i Marbella, uppe i det som kallas ”arbetarkvarteren”, en helt annan upplevelse än Marbella ”down town”. Inte en turist så långt ögat kan nå och här bor och vistas typ bara spanjorer.
image
Passade även på att besöka en Supermarket för att fylla på kylskåpet med Coca-Cola, det har ju saknats i över ett dygn..

Därefter snabbt hem och och in med Coca-Cola i kylen, byta om snabbare än snabbt och sedan i väg på möte med Beatriz mfl. Totalt oväntat så var det Beatriz och jag som var helt överens idag så inget kattrakande där inte. Lite hetsigt blev det ju så klart som alltid i möten med spanjorer men eftersom Beatriz och jag var på samma våglängd så blev det ändå hyfsat konstruktivt. Efter mötet bjuder helt plötsligt och ”out of the blue” Beatriz och hennes bror Ceasar mig & T på middag medan de andra (Pedro & Emile) inte erbjuds att följa med. Knepig situation men bara att gilla läget, hålla god min och följa med på middagen.
image
Dom bjöd på middag på favorit Beach restaurangen Trocadero och vi hade riktigt, riktigt trevligt. Blir bara lite knepigt att få Pedro & Emile att inte känna sig helt åsidosatta, men det får bli morgondagens problem..

Nu hög tid att försöka sova, i morgon packning & flyga tillbaka till Stockholm (kan villigt erkänna att det känns sådär att lämna solen & den underbara värmen mot ”kylan” i Stockholm..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.