Biljakt..

image
Inte fullt lika spännande som det låter och tur är väl det..
Dagen i dag börjar med att åka iväg och kolla på bilar då vi planerar att byta. Erkänner att det är ungefär det tråkigaste jag vet, är bara så ointresserad av bilar.. Färgen bryr jag mig om och att den är trafiksäker – i övrigt har jag noll synpunkter..

Somnade sent, blir alltid så när man vet att man måste upp ”tidigt”. Får väl försöka klämma in en timmes siesta någon gång under dagen annars blir jag ett lätt offer för Bestriz ikväll:)

Efter biljakten vidare till kontoret för möte med Lotus teamet. Ska bli spännande att få en uppdatering vad som hänt de sista veckorna..

Hörs senare!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.