Solstolen en stund nu..

Då har vi burit upp de växter vi köpt. Upptäckte att krukorna saknade hål i botten och vi har inga verktyg att fixa det med idag, så någon Efter bild kommer alltså inte som utlovat.
Kan visa en växt vi köpt som lyser upp hela altanen
image

Har varit huslig i dag och tvättat och fixat. Älskar min lilla tvättstuga och lukten av nytvättade kläder. Ska ta hand om sista tvätten sen ska det vilas & solas en stund i solsängen.
Är en del folk på stranden i dag men sen stora ledighetsdagen här är söndagar så då kommer hela familjer och de spenderar hela dagen på stranden. De har med sig parasoller, grillar, kylväskor och allt man kan tänka sig, det ser ibland ut som om de slagit läger. Sedan är de tillsammans hela familjen och äter, solar & badar och åker hem först på kvällskvisten.
image

Det är varmt idag men fläktar precis lagom så det ska bli så skönt att gå och lägga sig i solsängen. Ta med boken som jag inte vet om den fastnat ännu och läsa lite. Sedan är det dags att hoppa in i duschen och åka in till Gamla Stan. Vid tänkte promenera runt och sedan äta middag på någon enklare restaurang. Sådana finns det gott om, många av dem har verkligen god mat och är sannerligen prisvärda medan man skall undvika restaurangerna runt Apelsintorget. Visst är det fint att sitta där både för att det är vackert men även för det myllrande folklivet. Dessvärre håller maten allt annat än måttet och det är dessutom ganska dyrt.

I morgon är det söndag och vilodag, det enda som möjligen är öppet är butikerna i Puerto Banus. Vi håller oss hemma i morgon och njuter av solen & värmen. Måndag däremot har en lite mer full agenda med möte med Lotus teamet och lite annat som ska fixas innan vi åker hem igen på tisdag. Kort visit men verkligen välgörande och skulle man få bestämma helt fritt hade man ju självklart gärna stannat några dagar till..
Men vi behöver hem och fixa med en massa saker så det går inte att stanna. Mycket kan man göra härifrån men inte allt. Sedan är det ju så också att Sverige i maj kan vara alldeles alldeles underbart & min längtan till Österlen finns kvar så det lär nog bli en tur dit ner rätt snart..

Nej, nu solsängen!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.