När filmen är slut..

Ja, den filmen hade man kunnat vara utan.. Typisk amerikansk B-film som blir övertramsig.
Låten När filmen är slut med Peter Le Marc är däremot allt annan än dålig – han är helt otroligt bra den mannen.

I morgon är sista dagen att sola så det ska jag verkligen se till att göra. Det gör en sådan enorm skillnad om man är lite solbränd när man tittar sig i spegeln, man känner sig helt plötsligt så mycket piggare än när man möts av ett vinterblekt ansikte. Nu för tiden har jag inte tålamodet att ligga och pressa i solen en hel dag, det är dessutom allt än sunt att göra det. Men några timmar får det allt bli.

image

image
Nästa vecka kommer elefanter ha en betydelse utöver den ”vanliga” betydelsen elefanter har mitt liv. Elefanter sägs ju bringa lycka och jag är rätt vidskeplig av min natur. Har elefanter i alla möjliga utföranden. Till skillnad mot min stora dröm om att ha en egen liten apa har jag inte någon dröm om att få ha min egen elefant:) De är med mig för att jag önskar att de ska ge lycka. För en tid sedan gav jag en vän en liten träelefant, vilka turer innan jag hittade den där elefanten och den i sista sekund kom med i bagaget hem. Ja, om den nya ägaren av just den elefanten vetat hur mycket ”jobb” som låg bakom att få fram elefanten tror jag att den blivit ännu mer uppskattad. Uppskattad blev den ändå, men historien bakom har jag inte berättat.

Även om vistelsen här var ett totalt impulsbeslut och vi inte kan vara här mer än 5 dagar så var det ett klokt beslut. Det är bra att vara lite ”impulsiv” ibland och följa det man känner är bra och rätt för en att göra. Det är inte alltid man kan det, men om man kan det så tycker jag det är rätt att följa känslan. Har förutom lite solbränna fått både vila och fyllt på batterierna med energi så att man kan fortsätta jobba och kämpa på när man kommer hem. Väsentligt piggare och med mer energi.

Nu dags att läsa några sidor och sedan sova så att jag kommer upp i morgon och fortsätter hålla stilen med frukost, lunch & middag. I morgon kväll blir det nog pizza på Picasso i Puerto Banus. Fascinerande ställe, ligger hur många restauranger som helst runt Picasso i hamnen i Puerto Banus. Det kan vara i princip helt tomt på varenda en med ett undantag, Picasso där det alltid är precis hur mycket folk som helst. Visst har dom goda pizzor & annat men mycket ligger nog i den gamla sanningen att ”Folk föder folk”.

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.