Lite skillnad..

image
Så här såg det ut när min lillasyster vaknade på sommarstället i Roslagen i morse..
Känns overkligt men jag antar att det mesta smält bort under dagen (hoppas jag verkligen).

Minst sagt en kontrast mot ”mitt” väder i dag och mina tre timmar i solsängen..
image
Det var sannerligen både skönt och välbehövligt med lite solenergi. Så här i början av sommaren tar ju solen extra mycket, trots ordentligt med solskyddsfaktor så fick man allt en del färg idag. Inte Pippi som hade ett tjockt lager med solskyddsfaktor 50 hela tiden i solen.

image
Idag har det verkligen inte blivit vare sig Champagne, Cava eller något annat än vatten & Coca-Cola. Kommer också bli tidigt i säng – var ju inte hemma förrän strax före 01.00 i natt och sedan tog det någon timme innan jag somnade.

Ska börja läsa boken Fördelarna med en kollaps av Jonathan Tropper och hoppas den ”fastnar”

I morgon iväg till Handelsträdgården eller om det blir på lördag vi får se. Ut & handla måste vi i alla fall för jag är inne på sista Coca-Cola burken nu:) Vatten har vi däremot i massor så jag ska nog överleva.

image
Det blev ju ingen 50-årsfest som planerat och typ inget firande alls (helt självvalt) men å andra sidan kan man ju fira med eller utan stor fest när som helst. Helt enkelt när man känner för det, oavsett om det blir i litet eller stort format och oavsett om det sker i sommar, höst eller när man nu känner att det känns rätt.
Det viktigaste måste väl ändå vara att man gör det när man känner att det känns rätt för en själv?

I morgon måste jag klämma in lite hemma SPA, ta hand om de stackars naglarna & inte minst raka benen upptäckte jag där i solsängen idag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.