Good morning Marbella..

image
Inte tråkigt alls att vakna upp till det här idag:) Solen har inte brutit igenom helt men gör det säkert snart.. Det är Bank Holiday här i dag av samma anledning som i Sverige och många andra Europeiska länder. Men en Bank Holiday i maj är en helt annan sak än en i februari så vi kommer inte att ha några problem att hitta en öppen mataffärer.
Kylskåpet måste fyllas upp med diverse nyttigheter så att den sunda stilen funkar.

Solstolen ska självklart få besök i dag oxå, håller dock benhårt på 3-timmars regeln. Vill inte se ut som en kombination av ett russin och en kräfta.

image

Växterna på bergsaltanen har klarat sig alldeles utmärkt och så här fina är min pelargonior:) i morgon ska vi åka till Handelsträdgåden och köpa lite palmer & annat till övre ”hsvsaltanen” där vi har bl.a. solsängsrna och uteköket. Den altanen är ju väldigt stor och känns nu lite ”kal”’så även den ska få sig ett lyft. Älskar att köpa växter här:
1. Utbudet är enormt (om man bortser från snittblommor)
2. Jämfört med Sverige är det galet billigt
3. Man väljer ut vad man ska ha, betalar och sedan levererar de hem växterna och ställer dem där du ska dem.
4. De växer fort pga av solen och värmen.
Får görs ett före och efter ”repotage” sen.

Ikväll tror jag att vi går ut och äter, troligtvis på takterrassen i Gamla stan. Deras pepparstek är grymt god.. Ska nog kunna bli en bra dag det här får vi hoppas..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.