Agendan..

image

Som jag misstänkte så bröt solen igenom helt & hållet och vi har har haft våra timmar i solsängarna. Tyvärr är det ju så att även om vi bara stuckit i väg några dagar så är det ändå jobb som måste göras. Så 2xarbetspass är inritade på agendan varje dag, ett på morgonen/fm och ett på eftermiddagen.

Måste bara visa min vita oleander som börjat blomma lite smått, tror den kommer bli helt fantastisk när den står i full blom. Hoppas vi kan vara här då för att se den..

image

Är verkligen fint på bergsaltanen nu, dags i morgon att köpa lite växter till andra sidan. Får nog mest bli palmer. Så stark sol hela dagarna & närheten till havet gör att det inte är så många växter som trivs  så bra på en sådan altan.

Vet inte om det blev så men det pratades ju om snöblandat regn i Stockholm idag. Hoppas ni slapp det, men även om det nu blev så vet vi ju att det som ofta ofta är årets bästa månad på många sätt börjar i dag, så det kan bara bli bättre:)

image

Nu dags för eftermiddagspasset med jobb!

Kram

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.