Sista natten i stan..

..för den här gången. I morgon ett telefonmöte och ett IRL möte – sedan är det dags att framåt eftermiddagen ge sig ut till Värmdö och tillbaka till Bullerbyn.

Bockat av, tagit en promenad och om någon timme ska vi gå ut och äta något. Inget ”fancy” utan tror det blir asiatiskt, de har en riktigt bra sådan på Linnégatan. Sedan får man väl passa på att titta lite på TV för det har vi ju ingen när vi är tillbaka i Bullerbyn. Måste verkligen ta tag i det och lite annat där ute i vår fina Bullerby, det har blivit lite eftersatt.

Har väl varit lite överoptimistisk och startat upp flera projekt i för snabb takt, men i bland kommer möjligheterna som man bara ”måste” ta och då blir det lite väl intensivt ett tag. Man är ju heller inte 25 längre så man orkar inte riktigt lika mycket som förr, men inte 70 heller så man har väl kapacitet så det räcker. Har i alla fall varit klok nog att bestämma att inte hoppa på det gröna projektet. Det kommer kräva massor av strategiarbete mm som till och med jag inser att jag inte kommer leverera på ett bra sätt. Då är det bättre att låta bli, få ordning & struktur på det man håller på med och längre fram se om det kommer något nytt projekt eller om man ska nöja sig som det är (vilket känns väldigt lockande just nu). Man ska ju hinna med att leva, ha kul, bara vara, umgås och allt annat oxå för att få rätt balans. Det ska man kunna göra utan att det liksom lite gnager i bakhuvudet” att man borde göra ditt och borde göra datt utan man ska kunna vara där just där & då, i stunden.

Börjar åtminstone närma mig den första kategorin och kanske kanske man en dag kan känna sig som kategori 2:)
image
Aldrig för sent att lära sig och utvecklas & tur är väl det.

Hörs efter middagen!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.