Lördag i stan..

Först lite snack i någon timme med fina Johanna, därefter en sväng på stan. Köpte omslagspapper till de presenter jag köpte i Estepona till familjemedlemmar som fyllt år. Lite sent på pucken bara.. Men bättre sent än aldrig.
Promenerade kring Östermalmstorg
image
In på Body Shop och köpte fotscruben jag rekommenderade igår + en för kroppen så ikväll ska här skrubbas och kropp & ansikte vårstädas ordentligt. Mycket folk på stan, många solglasögon & träden börjar slå ut = helt underbart!
image

Det är allt något visst när Stockholm vaknar upp när våren kommer, det är vad man kalla ren och äkta pixie dust för allas själ & sinne. Har inga bra skor med mig (bara högklackat) annars hade jag tagit en lång promenad på Djurgården. Har tagit en låååång promenad Östermalmstorg – Djurgården, typ till Waldemarsudde – Centralen en gång i högklackat. Glömmer aldrig Johan Espelands min när vi möttes upp vid Östermalmstorg för långpromenaden och han insåg att jag hade högklackade stövlar. Jag sa inte ett ord om detta under hela promenaden (lite stolthet har man väl:)), men jag kan lova att jag hade rätt ont i fötterna på eftermiddagen och kvällen.. Men det som så mycket annat gick snabbt över. Hade inte mer ont än att jag klarade av att gå ut på kvällen för det minns jag att jag gjorde, med högklackade stövlar….

Det ska jag inte göra ikväll, gå ut alltså vare sig med eller utan högklackade stövlar. Total egentid är det som gäller ikväll med vårrengöringen ovh lite annat på programmet.

Nu ska jag läsa lite och bara ha det riktigt avkopplande en stund!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.