Från pixie dust till…

…cement typ. Jag är så orutinerad. Igår var det kul. Idag är det inte kul. Nog om det, fokus på att bota ”baksmällan” – väldigt bra mot 50-års kris kan jag säga. Är gärna 50, fokus på fördelarna:
1. Man slipper ha baksmälla så ofta eftersom man inte är ute och festar direkt varje helg eller så ofta överhuvudtaget.
2. Kom inte på något mer just nu.

Var på Teatergatan en stund (den blev rätt lång den stunden när jag tänker efter). Kul att träffa dom alla som vanligt. Niklas var vakt, vi har känt varandra sedan 1982. Inte så att vi har umgåtts sedan 1982 men då under några år hade vi en gemensam bekantskapskrets så då sågs vi en del. Det innebär att han oxå fyller 50 & inte bara han utan oxå ett gäng andra i det kompisgänget. En del av dem hade Niklas kontakt med fortfarande, jag med några andra (dom fyller dock inte 50 just i år). Niklas själv hade världskris, Micke W som fyllde 50 precis hade en exakt likartad kris som jag, dvs han hade tänkt ha fest, fick panik & vägrade fira 50-årsdagen. Det var några fler liknande exempel. I am not alone…

Igår tyckte jag att det var en bra ide att Niklas och jag botade krisen genom att vi kunde ha en gemensam fest – fast sen. Vi har ju många gemensamma vänner och bekanta, både från förr och nu. I dag har jag kommit över den idén.

Det jag vet är att det kommer dröja ett bra tag innan jag dricker champagne igen. Aldrig mer känns det som just idag, men det är nog som med festen den iden/tanken går över.

Coca-Cola, huvudvärkstabletter, dusch och iväg. Det är bara att stå ut så går det över:)

Kram

2 reaktioner på ”Från pixie dust till…”

    1. Tusen tack fina Johanna – Pol Roger är min favorit men du måste lova att du är med när den öppnas! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.