Mot stan..

image
Om jag jobbar på ordentligt några timmar till så tror jag faktiskt att det är dags att bege sig till stan ikväll. Vore skönt att vakna där i morgon och kanske till och med titta lite på TV ikväll (där finns det nämligen en sådan med en massa kanaler:)).

image
Har tyvärr oxå kunnat konstatera att mina förstörda naglar är ”beyond” egen räddning, måste få hjälp så det kan jag kanske klämma in i morgon om jag är på plats i stan redan på morgonen. Ska välja någon riktigt fin & ”vårlig” färg, om det nu finns något av naglarna kvar när manikyren är klar.

image
Ska oxå passa på att njuta av våren i stan, gå och fika med lite olika personer jag inte träffat på länge. Ha möte med Figge i stan och lite allt möjligt.

image
Badkar finns oxå i lägenheten i stan, dags för lite hemma SPA och försöka göra sig lite allmänt vårfin (så gott det nu går). Kanske fuskar lite oxå och solar 1-2 gånger på solariet tvärs över gatan så att jag behåller färgen från Marbella. Så får det bli.

Japp, så får det bli men då får jag sätta fart om jag inte ska komma in till stan alltför sent.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.