Blommor, hår, katter & skor..

image
I morgon ska jag köpa lite fina vårblommor till mig själv, inget färdigbundet utan sätta ihop något själv. I allmänhet är dom flesta blomsterbutiker rätt bra på att sätta ihop färdiga buketter jämfört med Spanien. Vet inte vad det är men det är sjukt svårt att hitta fina snittblommor överhuvudtaget i Marbella. Däremot är dom mycket bättre än i Sverige på ”oäkta” blommor/växter och lite sådant måste man ha när man inte är där hela tiden. Kan ju inte springa & köpa nya växter till lägenheten varje gång man kommer eller hyra in någon som går dit och vattnar. Gillar verkligen ingenting som är oäkta, inte oäkta blommor heller men ibland får man leva med det.

Såg annonsen i dag igen om det där nya schampot, bara måste visa annonsen. Har lite svårt att tro hon hade ett tunt hår innan, så lättlurad är inte ens jag:)
image
Men som sagt, kan ju inte skada att prova och se, det kan ju inte bli värre i alla fall.

Dagens finaste sak får bli två i dag, kunde inte motstå att fota Sigge som ligger intill mig & mitt To do block, totalt avslappnad och sovande som en stock:) Tänk att han snart fyller 16 år, det är verkligen en riktig familjemedlem:)image
Det är det som det enda jobbiga med pendlandet mellan Stockholm & Marbella (förutom själva flygningen då) och det är att jag saknar Sigge så mycket när jag är i Marbella. Vägrar sätta honom i en bur och tillsammans med massa hundar flyga i bagage-utrymmet. Varje gång man landar i Malaga så är det första som kommer på bagagebandet burarna med hundarna. Sigge är för gammal för att jag ska våga mig på sådana äventyr för hans del.
Ska man vara där under längre period får man väl köra ner eller möjligen kolla om SAS tillåter djur i kabinen, det kanske jag skulle våga utsätta Sigge för..

Dagens andra fina sak, av mer kommersiell karaktär då är de här skorna som ser så sköna ut att ha på sig i sommar samtidigt som de skulle vara fina både till klänning, jeans & ja typ allt (utom värsta festblåsan då, men sådana har man ju inte så ofta..)
image
Kanske skulle önska mig dom i födelsedagspresent av Sigge:)

Sov gott alla!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.