Meditera mera..

image
Tror bestämt att Anton gillade det där med att meditera. Fick precis ett sms av hans mamma, dvs min syster om han nu infört meditation även för henne på dagsschemat:)

Jag skulle verkligen behöva det oxå känner jag. Får se till att komma igång igen imorgon, i dag känner jag att det inte skulle fungera. Skulle vilja befinna mig på en plats där de hade sådana här skyltar överallt:
image
Jag riktigt känner hur den kommande hemska dagen och krisen accelererar. Jag fattar inte att jag bara orkar men kan inte hjälpa det, känner total ångest inför det. Jaja, får väl stå ut och försöka vara tacksam över att jag är frisk och lever, eller nåt. Ska till banken på möte på onsdag, måste komma ihåg att påminna dem om att INTE under några omständigheter skicka några blommor till mig. Dom gjorde det när jag fyllde 40 och det fick mig att känna mig som en 80-årig gammal dam, det är dom som brukar få blommor på bemärkelsedagar av banken. Tanken var god men inte effekten..

Fikade med Hasse idag på Fredriksborg, strålande sol & vackert och det kändes bra att träffa honom. Vi har inte alltid haft samsyn men tror det har ändrats en hel del nu, tyvärr får jag väl säga. Inte för att det var bra att Hasse & jag inte hade samsyn alla gånger tidigare utan av helt andra skäl.

I övrigt har dagen rullat på enligt plan, någorlunda i alla fall men blir nog kvar i Bullerbyn även i morgon så att lite mer hinner ”jobbas” undan. Sedan får det bli Grev Turegatan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.