Vår i Bullerbyn..

image
Nu är det verkligen vårkänslor på gång – underbart! Efter en osedvanligt grå och lerig höst/vinter känns våren extra välkommen i år på något sätt.

Extra välkommen hem kände jag mig oxå av den lilla svarta familjemedlem när jag kom hem igår. Han spelade inte ens sur och avvisande den första stunden utan var bara glad att se mig:)
image
Det fantastiska med djur är den totalt villkorslösa och ”kravlösa” kärleken den ger. Förstår verkligen vilken nytta katter ovh hundar gör som får bo på vissa ålderdomshem. Borde inte vara en möjlighet utan ett krav att det fanns på varje ålderdomshem tycker jag. Det skulle skapa och ge harmoni till en väldig massa ”ensamma” människor som inte får värme och ”kärlek”.

Veckoplanering för nästa vecka ska göras idag oxå, To do lista lär bli lång men bara att beta av. Får se till att hålla stilen med maten och sömnen så att orken räcker till. I morgon ska jag en sväng till Fredriksborg, kommer ge energi & extra mycket nu eftersom allt blir så mycket vackrare med alla vårtecken och en utlovad solig dag med värme.

Varenda gång man reser till eller från Marbella så är det garanterat något man glömmer. Den här gången sladden till datorn, mindre lyckad sak att glömma så det måste jag köpa en ny direkt på tisdag. Sista veckan oxå som man kan hävda att man är 40+, eller inte förresten 40+ kan ju gälla även om det är en 10:a som kommer efter. Tänk utanför boxen så finns det en lösning på allt:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.