Riktig ”TV-kväll”

image
Massor av tända ljus & datorn på bordet i soffhörnan och det blev en lång TV-kväll. Mord för hela slanten, först i Fjällbacka & därefter i paradiset. Inget av dem något man skriver hem om men skönt med lite avkoppling framför ”tv:n”.

Även om det inte riktigt syns på bilden så tyckte Sigge oxå det och låg brevid i soffan & kollade han oxå (ni kan utskilja hans öra på bilden:)).
image

I morgon tror jag att jag ska försöka mig på att ”lära mig” hur man säljer på Blocket. Ska benhårt hålla fast vid en in och en ut (i kronor räknat) nu och nu har jag två saker jag gärna skulle vilja ha, tavlan och sedan har jag kommit fram till att jag nog inte kommer överleva sommaren utan en silveraktig väska:) Inte nödvändigtvis den här men någon typ av ”aftonväska” (nu lät jag verkligen som en äkta tant) vill jag ha i sommar.
image

Den där Zebra väskan skulle inte heller göra ont när jag tänker efter så jag får ligga i och sälja av väskor & annat på Blocket. Kan ju sannerligen inte, ens om försöker, påstå att jag behöver en enda väska till så det känns sunt att sälja sådant man tröttnat och på så sätt byta till något nytt & kul.

I morgon ska mailen ner till noll, lite annan admin & en ”date” med Hasse på Fredriksborg. Så dags att gå och lägga sig, har fortfarande inte läst ut boken så det ska ske nu..

Kram

2 reaktioner på ”Riktig ”TV-kväll””

  1. Testa Tradera istället för Blocket. Tror det är en mer passande (kvalificerad) målgrupp. Men då får du (eller din Tom) vara beredd på att ila med paket till Posten,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.