Tveksamt….

image
..om det kommer räcka med ett glas champagne i dag innan jag kliver på planet mot Stockholm. ”Windy” är en underdrift, måtte det mojna. Jag får helt enkelt öka dosen champagne, ha både elefant halsband & armband och hoppas på det bästa:)

Ärendena uträttade, tog lite längre tid än beräknat för det är galet mycket folk i Marbella nu över påsken. Eftersom det i dag inte heller är väder för att hänga vid poolen eller på stranden är typ ALLA ute och kör.

Nu ska vi packa klart det sista och få något i oss innan Salvador hämtar oss runt 16.30.
image

Tur att Anton har en liten väska som kan gå som handbagage eftersom jag pga av blåsten har svårt att fokusera på vad jag verkligen behöver ta med mig.. Börjar bli lite väl mycket nedpackat som jag antagligen inte kommer vare sig packa upp eller använda innan det är dags att åka hit igen. Men sim sagt, vet ju inte när det blir så då får det bli lite för mycket att släpa på, värre saker har ju hänt.

I dag skulle jag vara mer än nöjd om Aladdin dök upp och jag fick en önskan uppfylld..
image
Det skulle då vara att klockan nu är 23.20 och att vi landat efter en totalt lugn och fin flygtur mellan Malaga och Stockholm..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.