Lättlurad eller full av hopp?

Med åldern kommer någon slags ökad tendens till att helt plötsligt läsa mer om olika tidningars tips om bästa créme för en det ena en det andra. Man, i alla fall jag, ”tror” mer på vad olika annonser utlovar. Ni ser, nu är jag där igen med min 50-års kris men det peakar snart för nu är det ju mindre än två veckor kvar.

Kan hur som helst komma på att jag bara måste prova den där nya mirakelkrämen eller medlet som lovar tjockt och fylligt hår. Varför vet jag inte för jag anser mig ha en i alla fall medelmåttig intelligensnivå så jag vet ju redan när jag ser och läser annonsen att det kommer inte att inträffa några mirakel.
Men, man vet ju aldrig..och att ta hand om sin hy eller sitt hår är ju inte fel så kanske det här ändå är värt ett försök tänker man sen. Har idag läst senaste numret av Damernas Värld och kände igen att jag läst någonstans att just de här var de nya & superbra och effektiva produkter. Vi får väl se hur länge det dröjer innan det står en burk av det här i mitt badrumsskåp…
image

Kanske aldrig, för jag brukar ofta glömma lika snabbt som jag kommit på att jag verkligen behöver testa just den eller den produkten. Hur som helst så handlar väl allt någonstans om
image
För vi vill väl alla vara fina oavsett om vi är 15, 50 eller 75..

Såg oxå en annons för böcker, så när jag kommer så ska jag köpa den här som fångade mitt intresse. Lovar att återkomma om den är läsvärd eller ej.
image
Kommer nog bli en ”äkta” bok för känner jag mig själv kommer det dröja ett tag innan jag hunnit ta tag i det där med att skaffa en läsplatta. Har inte heller riktigt kommit över det där med känslan av att ha en riktig bok att läsa ur…

Intressant nog så var det oxå en lång artikel i linje med det inlägg jag gjorde i morse. Om att det inte är fel att visa sig ”svag”/sårbar..
image

Ikväll är vår sista kväll här i Marbella så då ska vi klä upp oss lite och gå ut och äta något riktigt gott. Någon timme vid poolen hinner vi med i morgon oxå för vi flyger ju inte förrän 19.15. Apropå flyg så måste jag börja kolla på flyg till och från Mallorca..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.