Lååååångfredagen….

image
Fanns det någon tråkigare dag än långfredagen förr i tiden? Precis allt var stängt, på TV kunde man inte visa något kul eller underhållande och dagen segade sig fram i snigelfart. Det var då det.. Förvisso är fortfarande mycket stängt men den tunga trista känslan över dagen som sådan är borta.

Här i Marbella är det Bank Holiday, spanjorer är typ bäst i världen att hitta på anledningar att ha Bank Holiday. Långfredagen kan man ju verkligen fatta men massor av de andra fattar jag inte alls varför de är speciella och ”förtjänar” statusen Bank Holiday. Men men, de vill väl ha lite extra ledigt då och då det kanske inte är svårare än så..

Apropå det där med obildbar som jag skrev om igår så tänkte jag att det kanske är klokt att berätta att jag i mina bloggar bara skriver rakt upp och ner, funderar inte över var man bör ha tex kommatecken och annat. Korrläser gör jag inte heller så överseende med alla grammatiska fel och felstavningar mottages tacksamt:)

I dag ska vi som ”vanligt” tillbringa ett gäng timmar vid poolen. Ser just nu rätt märklig ut eftersom jag hela tiden bara solat framsidan. Hinner knappast rätta till det på en dag så jag får stå ut med att se ut så. Har inte blivit så många promenader utmed stranden så att man får sol på hela kroppen. 10-åringar är måttligt roade av strandpromenader, de tillbringar väl sisådär 80% av tiden i poolen. Snäll moster som jag är så är det så det får vara den här veckan.

Något som uppskattas extra mycket av mig är att byggjobbarna i lägenheten bredvid antingen har gått på påsklov eller i strejk för dom har inte synts till och framför allt inte hörts sedan vi kom ner i söndags natt. Kommer inte vara här på ett gäng veckor så jag hoppas verkligen att de är klara när vi kommer ner nästa gång.

Någon manikyr har det heller inte blivit så det måste Linda ta tag i när jag kommer hem. Kämpar med alla medel att få dem i godtagbart skick efter den totala misshandeln de utsattes för i det där ”Shellack hemma kittet” från Depend. Vitaminer, nagelförstärkars, you name it – gör allt för att de ska bli bättre. Repat sig något men är fortfarande i uselt skick.

Strax – mot poolen & solen!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.