Vilse igen..

image
När vi kom fram till Estepona kom vi överens om att jag skulle gå och köpa presenterna medan Pappa & Anton som är måttligt roade av att gå i butiker skulle göra annat.
Estepona är allt annat än stort men givetvis lyckades jag virra bort mig bland gränderna.. Gå mot Öster sa Pappa via mobiltelefon, han har känt mig i snart 50 år, vet att jag inte ens kan skilja på höger och vänster.. Vi hittade i alla fall varandra till slut och jag fick de fyra presenterna köpta. Slutet gott allting gott i Estepona:)

Det märks att det är påsk nu – rema rama augusti trafiken när vi skulle åka hem efter att ha ätit middag.
image

Nu hemma igen och sitter och slappar lite i soffan. Var 100% säker på att vårt flyg hem på lördag gick 12.10. Så säker att jag säkert inte ens skulle kollat om inte Pappa insisterat på det idag. Tur var väl det för det går 19.10, hade varit lite väl trist att spendera sju extra timmar på Malaga flygplats..

Gjorde ett litet eget fynd i dag när jag var på presentjakt, så det får bli min fina sak i dag. Helt galet billig, 110 kronor:)
image
Perfekt för sommaren, inte för att jag behöver en endaste klänning till men 110 kronor är ju ingenting. Påminner mig om när Ts hela familj var här i november och shoppade loss under mitt mantra ”det kostar ju ingenting”.. Blev en hel del shoppat, billigt var det men att det inte kostade någonting med alla shopping-kassarna var ju en sanning med modifikation….

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.