Fest på Mallorca?

Vaknade till ytterligare en härligt solig dag. Pool & sol med andra ord är det som gäller idag. Har en maxtid på sisådär 3 timmar per dag, vill inte se ut som ett rynkigt russin när jag blir lite äldre. Det finns gott om sådana ”damer” här i Marbella, kring 70, solbrända och grymt rynkiga. Nej, så hoppas jag slipper se ut. Vanliga åldersrynkor kan vara vackra men de där som kommit genom för mycket solande är inte lika vackra..

image

Apropå sol så har jag nu sovit på saken och tror faktiskt att jag ska ta tillfället i akt att åka till vackra Mallorca och gå på Tones 50-årsfest. Vi är ju trots allt nästan tvillingar, födda med bara några timmars mellanrum. Vill minnas att hon föddes någon timme innan mig:) Mallorca är verkligen vackert och Palma en fin & mysig stad så dags att vara lite spontan och åka dit & gå på fest..

image

Jag är ju en rätt impulsiv person men just när det gäller den här typen av saker brukar jag aldrig få till det. Ändring på det – Palma here I come!
Måste se till att flyga från Stockholm alternativt kolla storleken på planen som flyger härifrån Marbella till Mallorca. Min gräns är sedan länge nådd om man måste ta sig dit i något propeller plan eller så. Då kommer jag vara full innan festen och det verkar ju sådär kul att gå på 50-årsfest med en total baksmälla.

I eftermiddag kommer Pappa hit & hämtar oss i sin lilla hyrda Nissan Micra. På programmet utflykt till Estepona, ska passa på att köpa födelsedagspresenter till några familjemedlemmar som har och som strax fyller år. Så fyra presenter ska inhandlas på utflykten. I morgon är det bank holiday här så då är allt stängt, utom restaurangerna då. Tror i och för sig att dom håller öppet butikerna i hamnen i Puerto Banus. Dom brukar alltid vara öppna när det är mycket folk, nu i påskveckan är det verkligen skillnad mot förra veckan. Mycket mer folk överallt, men absolut ingen augusti trängsel:)

Ska vara ute på Värmdö över påsken men sen kommer jag flytta in till lånelägenheten i stan igen på tisdag. På måndag, annandag påsk, har jag faktiskt ”date” med Hasse Wallman på Fredriksborg. Det var ett bra tag sedan vi sågs.

Nej, nu dags att göra oss i ordning för sol & bad!

Kram

2 reaktioner på ”Fest på Mallorca?”

  1. Heeeeej Eva!!!
    Hurra då ses vi på Tones fest!
    Kommer åka ner redan onsdagen, vi giggar på Hotel Tres torsdagen (Tres fyller 10 år)
    och sen e vi redo før festen fredag og lørdag! Ska bli kul at ses !!

    STOR KRAM från Oslo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.