What a wonderful day…

image
Anton insmörjd med solskyddsfaktor 50, Pippi likaså och dessutom helt ”intejpad” med någon specialtejp från Apoteket för maximalt skydd. Solen skiner från en klarblå himmel och med jämna mellanrum kommer det en lätt lätt bris så att det inte blir allt för varmt.

I solstolarna har vi planerat resten av veckan så att vi har koll på vad vi ska göra. På schemat varje dag finns även ett litet mini yoga pass inplanerat.
image
Omgiven av berg & hav – bättre förutsättningar för Yoga finns inte (antar jag för om sanningen ska fram så har jag aldrig provat på Yoga). Hur som helst så har vi nu inlett vårt nya Yoga liv, på vårt egna speciella sätt. Alla sätt är ju bra utom dom dåliga sägs det så vi ska nog få till det här med Yoga oxå.

Vi började verkligen basic, får ju inte glömma att mitt Yoga sällskap är 10 år som antagligen tycker att vara sig Yoga eller sitta still och vara tyst är speciellt kul. Hur son helst så har vi kommit i gång, 10 minuter i Lotus ställning sittandes i sanden i total tystnad. Total avkoppling och med vågornas brus som bakgrundsljud. Gick hur bra som helst så det firade vi med en glass i den pyttelilla kiosken som öppnat för säsongen.
image

Efter lite mer solande vid poolen har vi nu kommit upp i lägenheten. Anton ska köra lite Skype med mamma och jag ska göra mig iordning. Vi ska ta en sväng in till Gamla stan och kolla lite i affärer, tex efter coola mobilskal (inte mitt förstahandsval direkt:)). Sedan äta middag på något mysigt litet ”hak” långt från alla turistfällor. I kväll när vi kommer hem ska vi köra ett 15 minuters Yoga pass (i Lotus ställning) på terassen mot havet. Sedan är vi är ”preppade” för att i morgon köra igång med Yoga enligt konstens alla regler och slaviskt följa Appen jag laddat ner.

Kan ju vara både rätt bestämd och petig vet alla som känner mig.. Frågade Anton idag om han tyckte att han hade en jobbig moster. Det spontana och troligtvis diplomatiska svaret kom snabbt: ”Det finns värre” Bara ett problem med det, han har bara en moster:) Får nog se till att köpa något coolt mobilskal till honom ikväll så att ”aktiekursen” för moster stiger något…

Kram

2 reaktioner på ”What a wonderful day…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.