Herregud – tiden rusar…

…och jag har inte ens kommit halvvägs på min 50 things to do lista. Om sanningen ska fram har kag ju inte ens hunnit med att lista 50 saker.

Listan i sig och att det är just 50 är ju bara till för att jag ska göra 50 saker för mig själv eller någon annan som får mig att må bra. Med andra ord ord borde jag sätta lite fart och prioritera det. Har ju lite drygt en månad på mig eftersom jag la deadline till den 17/5 när jag skulle haft min fest. Nu kommer jag ju inte ha någon fest den dagen men har kommit på att jag har anledning att fira ändå. Sigge fyller 16 år den 17/5 – tänkte inte på att det var hans födelsedag jag planerade att ha min fest på..

Tillbaka till listan – har väl hunnit med sisådär 20 saker på listan så jag är i alla fall en bra bit på väg. Något som jag däremot varken gjort eller planerat in är min rymning med Palle. En endags rymning som vi gjorde en gång för typ 8 år sedan. Det är ett sådant där minne som egentligen inte var en stor grej men som ändå betydde mycket och som man faktiskt ofta tänker tillbaka på. Det ligger en del i ordspråket:

image

Dags idag att skicka iväg ett sms till Palle så vi kan synka kalendrarna och rymma en dag i maj.

image

En annan sak på listan jag gjort är att tillbringa en city helg på hotell. Att den helgen sedan så långt ifrån jag tänkt mig är en annan sak…

Jag har gjort en del saker för andra, resultatet kan väl minst sagt sammanfattas som varierat men tanken var god. I alla fall utom ett har det i alla fall varit positivt.

Ska inte trötta ut er med hela listan utan kan bara konstatera att jag bör sätta lite fart och det för min egen skull & välbefinnande. Om det är någon som har något tips till min lista så att jag kommer upp till 50 (får nog jobba med min fantasi) – be My guest. Tips mottages tacksamt men kom ihåg det där med välbefinnande för mig själv eller någon annan så Bungy jump och liknande tips undanbedes:)

Nu ut till poolen & se till att jag blir lite snygg med en solbränna och ej att förglömma mitt livs första yoga pass.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.