Att skapa ”feelgood” känsla

image
Tycker den här bilden är både vacker och viktig. Vi kan dock vara helt säkra på att jag inte kommer att återfinnas sittandes med ett staffli vid strandkanten och måla tavlor. Har noll talang och är alldeles för rastlös för det. Men det finns många andra saker att göra för att berika sig själv & själen…

Själv skriver jag och börjar sakta men säkert fotografera med min kamera. Det är inte helt lätt att fånga just den känslan du vill när man fotograferar men det är bara att öva så kanske jag kan få till det till slut.

I morgon vid poolkanten ska jag skriva vidare på ”Bibliotekarien som hamnade fel” medan jag lapar sol och tar några dopp i poolen. Har lovat Anton att vara vid poolen hela dagen så jag får ta ett arbetspass nu när Anton går och lägger sig. Lönerna ska ut mm och lite mail måste besvaras.

Vi ska hålla oss hemma hela dagen i morgon och jag ska laga middag, Anton har fått bestämma menyn.

Vi ska oxå börja egen tillämpning av yoga vid poolen i morgon, Anton behöver jobba på tålamod och det skadar nog inte att jag tränar lite på det oxå..

Nu är det i dags att se till att få mitt kära lilla sällskap i säng så att vi är redo för pool, sol och yoga i morgon.

Tror jag ska ta med spanska boken till poolen oxå så att jag i alla fall kommer igång…

Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.