Väntan..

image
Vi var ute i lite väl god tid, trodde det skulle vara fler resande idag inför påsklovet. Vi har nu hunnit äta middag, kolla i de få butiker som finns på Arlanda. Köpt med oss lite svenskt godis och nu hamnat i baren.
image
Tur att det finns spel på mobilen:) Annars hade det nog blivit lite väl långtråkigt att vänta en timme till för en 10-åring.

Hoppas blåsten har mojnat lite men har på mig mitt elefantarmband och stärker mig med ett glas champagne så det ska nog gå bra.

Tror att vi kommer sova en del på planet båda två. Landar vid halv tolv och är väl hemma typ en timme senare.

Hoppas att mina nya växter är lika fina som när jag lämnade dem i onsdags. När jag kommer hem igen på lördag ska jag stanna i Sverige ett tag. Har varit ett jäkla flängande fram och tillbaka de sista två månaderna. Det positiva är väl att min flygrädsla snart är obefintlig.

Tänker alltid mycket när jag flyger (om jag inte somnat förstås, vilket jag hoppas göra idag) så det kommer säkert en ”tankerapport” när ni förhoppningsvis ligger och sover.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.