Somnade tidigt

image
Somnade tidigt och vaknade tidigt, lite väl tidigt för att gå upp bara. Fredagen kommer bestå Av #hardwork..
Telefonsamtal (jag som hatar att prata i telefon), så mycket administration som möjligt och så ett överlämningsmöte till Ernst & Young. Det sista innebär ju en framtida minskad arbetsbelastning så det mötet är ju bra.

Vill jobba undan så mycket som möjligt för det är ju inte särskilt kul för Världens bästa Anton att åka på påsklov till Marbella med en moster som sitter på kontoret. Inte så kul för mig heller den delen, speciellt inte om det fantastiska vädret håller i sig. Hoppas hoppas att det gör det.

I morgon ska jag prova Blocket för första gången i mitt liv, kanske ger mersmak, har ju massa saker, väskor mm som jag aldrig använder.
Den här gången gäller det tre biljetter till Weeping Willows på Rivsl den 14/4 som säljs till ord biljettpris. Hade ju så gärna velat gå men Anton & jag åker ju den 13/4. Vi får se om de blir sålda och om jag får ”blodsd tand” Skulle ju göra massa kul om jag fick in pengar på sådant jag ändå inte använder/vill ha. Japp, vi får helt enkelt se,

Nu ska vi däremot se om jag kan somna om:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.