Jag, en labrador:)

image
Var inne en sväng på FB och uppdaterade mig lite. Kunde inte hålla mig ifrån att göra en av alla tester som dyker upp hela tiden. Nu var det någon hundtest, dvs vilken hundras man påminde mest om till sin personlighet.

Var rätt säker på att jag skulle bli/vara en terrier eller något så döm om min förvåning när svaret blev Labrador… Inte många rätt där inte, snäll kanske kan stämma men att jag pga av mitt matintresse ofta hamnade i köket är far far away. Förvisso älskar jag mat om typ vem som helst utom jag lagat den. Så nja det där tyckte jag nog inte överensstämde så bra.

Har fått bortrensat en massa mail, så skönt! Ikväll blir det ett arbetspass, måste bara få hit Tom så han får ordning på mitt internet. Nu iväg för att klippa mig, tror också att Pippi har stabiliserat sig så att hon är redo att visas IRL senare ikväll.

Jag är lite osäker på om T menar allvar när han säger att den är fin eller om han bara resignerat han oxå..

Kram

En reaktion på ”Jag, en labrador:)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.