Varför är det alltid..

image
..så att man innan man går och lägger sig är trött men helt plötsligt utan anledning blir pigg de gånger man vet att man bara måste vakna tid dagen därpå?

Var precis hur trött som helst, men så skulle jag bara… och sen pigg och somnar inte. Jag får införa ett förbud gällande just det där med jag ska bara.. I alla fall de kvällar jag har ett flyg att passa dagen efter.

Finns två saker som brukar hjälpa så att man blir lite trött och lyckas somna:
1. Skriva av sig lite i ett blogginlägg
2. Spela Ruzzle på mobilen

Hörde att det skulle bli snö i Stockholm i morgon, känns ju sådär att lämna 24 grader i skuggan mot lite snö och kyla. Nu är det väl ändå dags för vår även i Stockholm kan man tycka. Ska bo i Bullerbyn några dagar när jag är hemma och några dagar i stan. Har bokat klipptid och lite möten och sen tänker jag vara lite social oxå och då passar det bättre att bo i stan.

Kan erkänna att jag slarvat lite idag med det med tre mål mat om dagen. Det blev ingen lunch, var lite nervös infördes där med tatueringen så jag glömde helt enkelt bort det. Kan däremot verkligen säga att jag tog igen under middagen för då åt jag som en häst, så det får jämna ut det hela.

Har inre heller riktigt varit så duktig på det där med strandpromenaderna. Fattar inte varför för när jag väl gör det så kommer jag varje gång på hur mycket jag tycker om det. Så det är bara att plocka fram diciplinen när jag kommer ner igen om några dagar.
image
Ni ser ju själva hur trevligt man kan ha det på en strandpromenad:)

Nej, nu provar jag att sova igen annars får jag ta till knep 2 med lite Ruzzle…

Kram

2 reaktioner på ”Varför är det alltid..”

  1. För workaholics (som jag själv och du Eva) måste vi prioritera om.
    Promenad FÖRST på dagen. Skriva in i almanackan saker som matplanering, handling, tillagning och äta! Låter helknäppt – men enda sättet (iaf för mig) annars går alltid ’jag ska bara titta lite på mailen, skicka några svar, göra färdigt materialet inför nästa lg först.
    Jag bokar t om PT bara för att komma iväg till gymmet (programmet kan jag ju) – så jag kommer iväg, oftast lite för sent men iväg. Promenerar gör jag helst före frukost, annars är det läggdags innan jag hinner vända mig om.

    Patetiskt – kan tyckas, kanske men bättre att se sanningen i vitögat och ta brottargrepp på sitt beteende.

    Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.