Inför Dag 6

image
Riktigt så här långt har jag inte kommit efter de första fem dagarna, men vem vet, snart är jag kanske där..

Är hur som helst nöjd med de första fem dagarna även om ordspråket att det blir en ”addiction” ännu inte infunnit sig. Det kommer väl får vi hoppas, börjar i alla fall känna att jag mår bättre och har mer energi och det är huvudsaken.

Frukosten är fortfarande det svåraste – idag (när jag vaknar igen efter att ha somnat om) blir det massor av järn till frukost
image

Ska heller inte slarva med motionen, utan i morgon kväll gå en lång promenad utmed havet
image
Det är något visst att ta strandpromenaden antingen tidigt på morgonen eller senare på kvällen.

Har lite kvar att jobba på när det gäller att dra ner Coca-Cola konsumtionen, MEN den har minskat och jag dricker mer vatten. Men ännu mer ska det bli.

Bara att fortsätta kämpa på helt enkelt. Några dagar kvar här som förutom ett sundare leverne också ger solenergi som verkligen gör både gott nytta. Sedan ”hem” till Stocholm några dagar, åker hem på onsdag förmiddag. Socialt umgänge, lite möten står på agendan sedan är det dags att ta systersonen med till Arlanda för att tillbringa påsklovet här hos mig.

Då kommer det inte vara några svårigheter att hålla fast vid regelbundna måltider, värre kanske det blir med långa strandpromenader för det tror jag inte roar honom så mycket. Men poolen gör så jag får väl se till att kompensera med simning:)

Dags att somna om så att jag vaknar i tid för jordgubbar och solsängshäng. Tänk vad det gör när man får lite färg och det vinterbleka försvinner, man känner sig piggare & gladare per automatik:)

Planeringsarbetet för ske ute, ingen tvekan om det. Är ju omöjligt att sitta inne i det väder som är just nu & en strandpromenad bort till Trocadero Beach Club för lunch känns oxå rätt lockande..

Ber om ursäkt för alla ev stav- och grammatiska fel, orkar inte korra:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.