Vad är det med 3?

image
Jag har i alla tider varit världsmästare på att kunna sova. Jämt & överallt. Gick jag och la mig på kvällen så somnade jag och sov till klockan ringde, alltid.
Helt plötsligt ändrades det och jag fick lite av en omvänd dygnsrytm, jobbade bättre på nätterna och sov därmed både sämre och längre på morgnarna. Helt enkelt inte ett bra sömnmönster.

Bestämde mig för att jag måste vända tillbaka dygnet, det finns ju en anledning till att vi ska sova på natten:) Inte gjort i en handvändning men den sista tiden har det gått bättre och bättre och nu i slutet riktigt bra, back to normal.. Så kommer då tredje dagen på ”mitt nya liv” och jag går och lägger mig i tid, somnar i tid och vaknar helt utan anledning 02.50.
Vill inte! Låt oss hoppas att det är undantaget som bekräftar regeln och att jag från och med i morgon, dag fyra återfår det ”normala” sömnmönstret igen.

Dag fyra är tillika fjärde april, dagen då min underbara och högt högt älskade mormor somnade in. Det är nu många många år sedan, 1977 men jag tror knappt det går en dag utan att jag tänker på henne. Världens finaste person och mormor, som satte alla utom sig själv i första rummet. Jag önskar så att både mormor och mamma fått uppleva Fredriksborg, jag vet att dom båda hade älskat det. Nu får dom vara där på ett annat sätt, genom att vi namngivit två av rummen på hotellet efter dem.

Apropå Fredriksborg så har vi lagt ut ett inlägg där vi vill ge någon ensamstående förälder som kanske inte har råd att ta med sina barn på någon semester en liten semesterresa till oss. Vi bjuder på mat & boende. Gröna Lund & ABBA museet bjuder på fri entré så att de även får uppleva lite kul saker i stan. Svaren har börjat komma in och självklart skulle vi vilja bjuda alla men det går tyvärr inte. Men några ska i alla fall få en semester de annars inte kunnat ha och det känns bra. Det hade både mamma och mormor också gillat.

Nu ska jag ta och läsa lite, bästa sättet att somna om, när de två morden börjar bli svåra att hålla isär och det dessutom dykt upp ett självmord som kanske är något helt annat. Tror jag ska ta och läsa en ”feelgood” bok när jag läst ut den här…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.