Orutinerat?

image
Är rädd för att jag nog tillbringat lite för mycket tid i solstolen idag. Men det var ju så galet skönt att bara ligga där och känna solen & värmen. Lite rädd är jag nog för att jag kommer likna figurerna på bilden och det är ju vid 47-års ålder mer än orutinerat. Men säkerligen ingenting som inte mirakelväskan kan råda bot på får vi hoppas. Hade i alla smörjt in näsan med solskyddsfaktor, det har jag lärt mig den hårda vägen att aldrig missa..

Laura hade typ noll förtroende för mig, med all rätt, att jag skulle lyckas plantera den stora palmen och den enorma vita oleandern själv. Har just nu en hyfsat snygg holländare där uppe som fixar det:)

Själv sitter jag vid skrivbordet i arbetsrummet och ser till att så många som möjligt av dagens To do punkter blir avbockade. Får nog ta några när vi kommer hem ikväll för arbetsro är nog det sista man har med borrandet bredvid.

Vi tar en sväng in till Marbella, Sofia måste ekipera sig lite eftersom hon inte riktigt förstått att det är STOR skillnad i temperatur mellan februari och april här. Ska bli mer än spännande att se om jag lyckas få henne att köpa något. Hon är nog den mest ”svårshoppade” person jag mött, ingenting duger:)
Annat är det med mig, shoppa är nog tyvärr min bästa gren.

Eftersom vi åt en så rejäl lunch idag så nöjer vi oss nog med något enklare på något enkelt ställe ikväll. Är fortfarande proppmätt efter lunchen. I morgon kommer Figge, han är lite mer morgonpigg än mig då han tar flyget 06.00 vilket för mig är lika med en total mardröm. Ja, tur vi alla är olika, men säkert någon som varit mer än nöjd om jag varit mer morgonpigg och mindre shoppingbenägen:)

Den här månaden tycker jag att jag alla ursäkter för att shoppa eftersom jag fyller år.. Har inte shoppat något mer än en vit urbillig tröja så inga excesser direkt så ikväll för att få igång Sofia kanske kanske jag sympati shoppar något..

Rapport kommer..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.