Exakt hur mycket…

image
…och hur länge är det möjligt att göra om en obebodd, nybyggd lägenhet? Förvisso är den stor men ändå. Det bilas, det borras och det tar typ aldrig slut. Eländet har snart pågått i två månader. Det är heller inte en ensam stackare som gör allt jobb själv för mellan borrandet och bilandet så hörs ibland röster.
Just nu är jag nästintill säker på att de inom två minuter har lyckats för bra med sitt bilande att de snart är inne hos mig, åtminstone låter det så.

Ingen växtleverans i sikte ännu, men här i Spanien är ju inte eftermiddagen slut ännu så mitt hopp kvarstår. Sparar nog själva arbetet med att plantera växterna i de nya krukorna till i morgon för ikväll ska vi in en sväng till Gamla stan. Dels för att äta en riktigt stor och god middag, som får bli en kombo mellan lunch & middag, sedan bara flanera runt lite i gränderna och kanske kolla lite i några butiker.

Sofia har ju tagit med sig min kamera som jag glömde i Sverige så jag ska träna på färdigheter med fotografering oxå. Vem vet, jag kanske har en ännu oupptäckt talang men även om jag är totalt talanglös så tänker jag fortsätta för jag tycker det är kul och det är det som räknas. Apropå att räknas, så är det ju tanken som räknas sägs det och det gäller för den lilla present som någon kommer att få av mig, i dubbel bemärkelse.

Ringde Laura och meddelade att vi tänkte åka i väg vid halv sju men om de inte kommit då så skulle de väl ändå inte komma.. Honey, sa Laura (det gör hon alltid) halv sju är i högsta grad eftermiddag här men åk du, jag ser till att de kommer in med växterna när de kommer. Hur skulle jag klara mig utan Laura i Marbella, mindre bra i alla fall.

Ska bli skönt & mysigt med en promenad i de slingrande gränderna i Gamla stan och insupa dofterna av mat och blommor och känslan av ett Marbella som vaknar till liv efter sin ”vintervila” En liten bild hur de kunde se ut allt som oftast när jag var nere i februari som jämförelse till bilderna som kommer senare ikväll:

image
Fint absolut men väldigt lite folk som är ute och flanerar på vardagskvällar, tror nog att det kommer vara lite annorlunda ikväll.

Nu ska jag testa om skrivaren har lust att samarbeta eller om den tagit kompledigt till i morgon.

Kram så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.