Somnade..

image
I väntan på Sofia gick jag och la mig på sängen för att läsa lite i min nya bok med större bokstäver. Det har i boken skett två olika mord och efter en stund hade jag svårt att hålla isär morden. Ställer ju inga större krav på intelligens att hålla isär två saker, speciellt om det är mord. Var med andra ord nog rätt trött för jag minns inte att jag slutade läsa utan vaknade av att telefonen ringde.

När man bor där jag bor så här off season så är man väldigt ofta precis helt själv, bortsett i från vakten som sitter 24/7 i gaten. Inte nu för Sofia & taxin kom inte in. Man kan ju tycka att en av de elementära kvalifikationerna för att få jobb som vakt i en Gated community där det bor 1 spanskt spar och resten är utlänningar av diverse olika slag är att man åtminstone hjälpligt förstår engelska. Men icke, här är kraven att man ska kunna springa si och så långt på en viss tid och lite annat det som räknas. In kom hon i alla fall till, fast det berodde nog mer på tur än på skickligheten från både min och vaktens sida i vår konversation som bestod av den mest konstiga blandning av engelska & spanska ord.

Skönt att hon är här, installerad i gästrummet och helt ovetandes om att det tydligen ska ösregna i morgon.

Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.