Resultat Dag 1

Så hur har jag nu klarat första dagen:
1. Frukost check
2. Välfyllt kylskåp check
image
3. Nyttiga saker i kylskåpet check
image
4. Frukt & vitaminer check
image
5. Handelsträdgården, inköp av bland annat olivträd check
image
6. Lunch check
7. Möte med Lotus teamet check
8. Middag check
9. Lite adminjobb & annat fix check
10. Paus & vila – blir det snart check på

Måste nog ändå ge mig själv lite beröm där, väntar bara på att Tom ska ringa med några siffror som jag kommit på att glömt på skrivbordet hemma så får jag klart det sista adminjobbet för idag. Då återstår paus & vila. Promenaden idag får jag räkna som besöket i handelsträdgården mm (det kan väl vara ok).

Har fortfarande inte, trots att jag nu vridit och skruvat på allt fått upp värmen, så elektrikern Daniel är inringd. Lär bli ännu kallare inne i morgon eftersom det ska regna. Fryser inte ihjäl direkt och mina kollegor från Lotus tyckte inte att man kunde säga att det var direkt kallt, men dom vet inte riktigt vad jag tycker är kallt respektive varmt så det är nog inte så konstigt.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.