Sovit som en stock..

image
Kom ju inte hem förrän strax före 01.00 sedan tog det en stund innan jag gick och la mig. Somnade då direkt & har sovit som en stock nästan 8 timmar i sträck. Det var inte igår, så skönt!
Vaknar utsövd och kan till och med öppna ögonen utan problem, inga ögon servetter behövdes i dag inte:)

Solen skiner från en klarblå himmel och det är varmt, får inte glömma att ta på solskyddsfaktor när jag unnar mig de där timmarna på terassen. Vårsolen är förrädisk och lätt att bränna sig så att man istället för att se så där pigg och fräsch ut som man vill göra så ser man ut som en nykokt kräfta. Inte direkt det snyggaste som finns, men något man lyckats med ett gäng gånger genom åren)

Det enda lilla problemet jag har just nu är att jag är så förbannat oteknisk. Det har ju regnat här de senaste dagarna innan jag kom, vi drog ner värmen rejält innan vi åkte = det är lite väl kallt för min smak inomhus. Hela lägenheten är ju så ”high tech” (i alla fall för mig) så det är inte bara att skruva på några element, som för övrigt inte finns. Det är fjärrkontroller och inställningar i varje rum och jag lyckas aldrig få någon kläm på hur det fungerar. Förra gången jag var nere stod jag ut till dess att elektrikern kom av en helt annan anledning (the monthly maintainance) men det tänker jag inte göra den här gången. Ska strax ringa honom, för nu går hela vistelsen här ut på att må bra och bättre och bättre. Då duger det inte att gå omkring och frysa inomhus.

Ska packa upp väskorna, sola lite och sedan ska jag ringa Ängeln Salvadore så att vi kan åka till Supersol och shoppa loss på massa nyttigheter så att kylskåpet är redo för 1/4 och starten på mitt nya nyttigare ta hand om mig själv liv.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.