Tror knappt på det själv..

image
Men vilken ordning & reda det blev på mig när jag väl kom igång – kan knappt tro det själv men allt utom naglarna avbockat på listan och dem fixar jag när jag är klar med det här lilla inlägget.

Gick av bara farten, till och med de urbota tråkiga grejerna är avklarade. Nästan lite stolt över mig själv där…

”Say something I’m giving up on you” spelas just nu för jag vet inte vilken gång i ordningen på radion idag, får alltid en speciell känsla & tanke när jag hör den…men det behåller jag för mig själv:) Två andra låtar som spelas om och om igen är Sanna Nielsens vinnarbidrag i Mello, fattar inte grejen med den låten, tycker inte den är bra. Såg oxå att Sanna planerar att visa lite mer ben, hud & ”sticka ut” i Eurovision. Det ena jag tänker på då är:
Hur ovanligt är det att visa ben och hud i Eurovision?
Det andra är:
Finns det någon mer helylle & präktigare typ än Sanna Nielsen? Nu är jag i och för sig inte man men jag har svårt att se något spännande/intressant med henne och inte tror jag att det blir bättre med lite mer ben & hud. Inget fel på henne,inte så jag menar men alla är inte lämpade att ”spela på lite sexighet” – men det kanske 90% av Europas män tycker, vem är jag att fundera över det?

Den andra låten är Darins version av Ugglas Astrologen, det fattar jag inte heller, för den är ju sämre än Ugglas egen version. Nu tror jag snart att jag får ta och skärpa till mig, börjar ju låta som en gnällig tant och så kan man ju inte bete sig när man ”bara” är 47. Det måste jag komma ihåg att tänka på:)

Nej, nu får jag ta och snygga till naglarna och läsa lite innan det är dags att sova. Apropå läsa så har Bengt återkommit med tips på bra läsplattor så det ska jag slå till och köpa en. Gillar egentligen att ha en riktig bok men det där med att kunde anpassa texten är lite för lockande, sedan kan man ju ladda ner massa böcker och slipper ha massa övervikt så det praktiska får vinna över känslan av en ”riktig” bok.

Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.