En mindre nöjd katt..

image
Han är inte direkt positivt inställd till att jag ska åka igen norra Europas mest ”bortskämda” katt Sigge. Men jag tror att han tycker att jag förtjänar lite strandpromenader och annat nu när jag lovat att bara vara borta i 10 dagar, så är vi trots resan på god fot:)

Ingen lång to do lista man måste hinna med i dag innan jag åker, skönt för det brukar vara en dålig uppladdning inför vilken resa som helst att stressa innan. Tänker åka i hyfsat god tid också så att jag hinner ta det lite lugnt i Terminal 5 innan flyget går.
Mina ögon blir bättre för varje dag så går också, bara en sådan sak. Kan låta hur löjligt som helst att gnälla över lite problem med ögonen, men man blir nästan tokig när det kliar konstant, de rinner och det tar typ en kvart och ett gäng ögon servetter innan man ens kan öppna dom på morgonen. Nu går det betydligt lättare..

En av de enda sakerna jag måste komma ihåg i dag är att skicka ett meddelande till min frisör och boka tid till jag kommer hem. Jag har inte riktigt hittat modet att klippa mig i Marbella, det är förvånansvärt många som inte pratar engelska, så känner mig lite rädd för att de ska bli något missförstånd. Detta av självupplevd erfarenhet när jag på en semester på Mauritius för typ 10 år sedan fick för mig att gå till hotellets frisör. Hade inte hunnit på ett bra tag innan. Vi kan nöja oss ned att konstatera fyra saker:
1. Jag såg nog ut som en gråterska då oxå efteråt, men beroende på att jag faktiskt gråtit.
2. Säg att jag var 37 när jag gick in så var jag 57 när jag gick ut från salongen
3. Det spelade ingen roll hur många gånger dom i mitt resesällskap sa ”det är inte såå farligt”, ni fattar de kunde inte låtsas att det blivit bra, jag såg ut som en TANT
4. Jag har aldrig besökt en frisör utomlands sedan dess, modet sviker
Som tur är i just sammanhang som dessa så växer mitt hår som ogräs så ordningen var hyfsat snabbt återställd och jag klarade mig utan bestående men:)

I resväskan ligger också lite komplement till mitt nya liv som ju börjar på tisdag i form av lite olika typer av vitaminer. Nu ska det bli ordning på kropp, hår & naglar med bra mat, motion och kryddat med lite vila & vitaminer.

Mina naglar är totalt katastrofala. Det beror förvisso inte på vitaminbrist utan på dumdristighet. Köpte något ”hemma kit” för Shellack nagellack som även inkluderade en liten UV-lampa mm. Låter dyrt men det var det inte och det är där dumdristigheten kommer in, jag borde förstått att detta inte var bra grejer. Så jag utfärdar nu en generell varning för hemma kit från Depend!! OBSERVERA att detta inte ska förväxlas med hemma kit från Sweden Nails som har BRA grejer, men som sagt mitt kit från Depend har totalt förstört mina naglar. Inte för alltid så klart, men nu kräver de otroligt mycket kärlek och omvårdnad för att komma i form igen.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.