Äntligen här igen..

image
Det var inte i går jag var här, så underbart fint det är det hade jag nästan glömt..
Så kul att se alla fina kollegor, i alla fall dom som är här just nu. Passar på att göra ett litet blogg inlägg medan Noomi gör Personalmat så att jag oxå får något i magen:)

Att våren är här börjar märkas, vi har 80% beläggning i natt och över 50 bokade till Brunchen i morgon (kommer alltid fler bokningar och ett gäng drop in) så nu börjar Fredriksborg leva upp igen. Underbart & välbehövligt!

Passade på att ta lite kort på vår nästa hotellbyggnad: Officersbostället, projektering pågår och i den bästa av världar kan vi inviga de nya rummen i slutet på året.

image
Lite bondromantik, eller hur? Här bodde det officerare en gång i tiden och nu ska vi se till att det kommer bo nöjda & glada konferens- & hotellgäster. Ska bli ett kul uppdrag för Annika & delvis mig att inreda detta:) Nytt tak, fönsterkupor och vips så har vi en underbar lite mindre hotellbyggnad med ett antal rum till som vi så väl behöver.

Stor tomt med stig ner till båtplats och brygga, schillor och krokus blommar och gräset börjar bli grönt. Riktig riktig vår feeling i dag:)
image

Vårstädningen pågår för fullt, alla fönster putsas och vi gör oss beredda för säsongsstarten, sitter i receptionen och skriver & hör hur telefonen ringer och det bokar på ytterligare Brunchgäster hela tiden.

Om ni inte varit här – kom hit, jag lovar att ni kommer tycka lika mycket om Fredriksborg som jag gör…
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.