Ibland blir man extra glad när man..

image
..får ett meddelande i telefonen. Det har hänt ikväll och det gjorde mig verkligen glad, så då får vi addera till en positiv sak till i mars:)

Ikväll har jag VERKLIGEN tagit den stressfria zonen på högsta allvar och inte gjort något annat än vilat upp mig efter styrelsemötet och flygresan hem. Totalt spänd och tänkte bara, hur kunde jag vara så korkad att jag bokade flygbiljett på söndag så att jag måste utsätta mig för det här en gång till den här veckan. Lite skillnad det mot åren på Coca-Cola när man flög till höger och vänster mest hela tiden utan att blinka.

Jag har nu under dessa stressfria timmar förlikat mig med tanken på att flyga igen på söndag kväll, den här gången vet jag dessutom:
1. Flyget går verkligen från Terminal 5
2. Jag kan då ta mitt glas champagne och faktiskt se andra människor runt om och filosofera kring dem
3. Destinationen är både trevligare & varmare än Helsingfors
4. Måste ju ha med en fjärde punkt, annars blir det ju den där ”förbannade” trean, får väl dra till med att eftersom flyget går på kvällen så kommer jag sova stor del av flygresan.

I morgon ska vi träffa Begic & Lotta och planera Kalmars Slott – spännande och kul! Måste säga att chefen i Köpenhamn agerade storsint, jag skrev till henne när det blev officiellt och hon svarade med att hon givetvis var ledsen över att de slutade men ändå kunde glädjas med dem och den möjlighet de fått. Finns en och annan person som kan lära sig något av det tycker jag.

Statens Fastighetsverk har tagit över ansvaret för vidare diskussioner kring anmälan om ”störande av fladdermöss” från Länsstyrelsen. Tror det är för allas bästa, vet inte om jag klarat av att vara tillräckligt diplomatisk för att lösa det.
Man blir ju lite stressad när man hör på mobilsvar att personen ringer från Länsstyrelsen, så rör det sig om fladdermöss.. Ja, det var väl i och för sig tur det:)

Nu ska jag fixa lite med To do listan (inte göra något utan bara skriva upp vad jag ska göra sen..) sedan ska jag fortsätta läsa boken jag började på igår. Radion skvalar i bakgrunden, Teresa & Zenon som hjälper oss med städning, kattvakteri och allt möjligt har en mycket bestämd uppfattning om att radion ska stå på med Lugna Favoriter när Sigge är ensam hemma. Lika bra att lyda:)

Godnatt & sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.