Fladdermöss igen..

image
Passade på att lyssna av mitt mobilsvar innan avfärd till flygplatsen. Meddelande från Britt på Länsstyrelsen om en anmälan ang att det sker byggnation i Smörasken, dvs fästningen på Fredriksborg. Jag skickar ett kort mail säger hon och så kan vi höras därefter.

Vi kan börja med att konstatera att jag & Britt på Länsstyrelsen har väldigt olika uppfattning om vad ett kort mail är. Jag vet inte hur många lagar, förordningar, paragrafer och EU-direktiv hon hänvisar till i sitt ”korta” mail.
Kontentan är hur dom helst att vi just nu bryter mot jag vet inte hur många lagar som stör fladdermössen som övervintrar högst upp i fästningen.

Förra gången var det kommunen som protesterade mot att vi skulle en stillsam vigsel i fästningen, nu är det uppe hos Länsstyrelsen. Helt otroligt, är det rimligt att våra skattepengar går åt till att sådana som Britt sitter och lägger tid på att skydda fladdermöss som ev kan bli störda av att det sker byggnation i markplan när de håller till i fästningens ”penthouse” Det är ju inte direkt djurplågeri vi håller på med, vilket hon nästan får det att låta som. Lägg istället tid på att se till att de djur som faktiskt plågas slipper det och inte på att några fladdermöss eventuellt blir störda.

Nu åker jag till flygplatsen, hoppas vi inte stör några fiskar när vi flyger över Östersjön..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.