Eva P tystare än vanligt..

image
Jag var tystare än jag brukar på mötet idag så då blev vi klara långt före utsatt tid. Tur jag bokade 16.00 flyget så att det inte blir en massa ”dötid” på Helsingfors flygplats. Den tillhör inte de roligare i Europa, ur något perspektiv, framförallt är den plånboksvänlig. Inte mycket kul att shoppa där inte…

Det bästa när man flyger 16.00 från Helsingfors är att man landar kl 16.00 i Stockholm, eller gärna kvart i om man man har lite medvind. Tillbaka till Bullerbyn & Sigge ett par dagar innan flyget på söndag kväll.

Fick ett tips på omvägar av en av er som läser min lilla blogg att det kanske är allergi jag drabbats av (ögonen). Tack för tipset! Ska testa och se om det kan vara så att jag såhär i 47-års åldern plötsligt drabbats av allergi. Men det är nog inte uteslutet för en ”vanlig” ögoninfektion borde ha varit borta nu med alla de salvor och annat jag köpt. Någon har hjälpt litegrann men så kommer det tillbaka igen så jag ska definitivt kolla upp allergispåret.

Ska sitta kvar här på Nordic Mornings kontor en liten stund och jobba för att sedan åka till flygplatsen med min svenska styrelsekollega. Hon flyger till Köpenhamn ungefär samtidigt som jag till Stockholm så vi kan få lite kvalitetstid på flygplatsen med ett glas champagne & bra snack:)

Tror att dom andra uppskattade att jag var tystare än vanligt idag, de såg i alla fall väldigt glada ut att mötet var klart långt tidigare än planerat. Kanske ska ta det som en lärdom – att hålla tyst lite oftare:)

Kram

En reaktion på ”Eva P tystare än vanligt..”

  1. Har också tänkt tanken på att det kan vara allergi. Det hände min faster i vuxen ålder….
    Att det bara dök upp.

    Stor pollenkram från en som vet hur det är på våren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.