Äntligen hemma!

image
Att i sista minuten komma fram till gaten, mobilen lägger av så jag får inte fram boardingkortet, de söker på mitt namn och konstaterar att jag inte står med på passagerarlistan. Är jag säker på att jag bokat mig på Norweigan flighten? Nej, det hade jag ju inte.. Snabbt som en iller till Finnair gaten som ju givetvis inte var ”next door”. In på planet, sitter på rad 22, släpa det tunga handbagaget genom hela planet och själv få upp det i hyllan. Detta kan jag berätta är INTE en bra uppladdning när Eva P ska flyga.

Jag har utan att överdriva flugit minst 100 Finnair flighter (åren på Cloetta Fazer och alla år i styrelsen i Nordic Morning) så jag kan deras rutiner på mina fem fingrar. Jag vet ungefär hur många minuter det ska ta innan Fasten seat bealt ska släckas och typ när varenda procedur ska ske under flygningen.

I dag avvek dom från sina rutiner, det skakade där bak på rad 22 och det tog en evighet innan Fasten seat belt släcktes osv. Jag kommer ha träningsvärk i morgon, inte beroende på att jag sprungit som en iller eller burit för tungt utan för att jag satt totalt stel och spänd under hela flygresan eftersom jag inte alls gillade att de avvek från rutinerna. Fick mig genast att tro att det var något fel. Har ju lärt mig, eftersom jag inte gillar att flyga, att man ska sitta så långt fram som möjligt i planet. Detta för att resan upplevs bekvämare, mindre skakig och detta framför allt under turbulens. Stressad och rad 22 = dålig kombination.

Ja ja, nu är jag i alla fall hemma. Totalt dödstrött – känns som klockan är minst 23.00 och inte 19.00. Nu ska jag leva i en stressfri zon här i Bullerbyn, i alla fall till i morgon bitti..

Kram

4 reaktioner på ”Äntligen hemma!”

    1. Är det jag som är totalt förvirrad och inte kommer ihåg, men jag har för mig att de för 1,5-2 år sedan flög från 5:an…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.