Påsken planerad…

image
I år kommer jag ha ett väldigt speciellt resesällskap på påsklovet i Marbella. Jag & Världens bästa Anton (systersonen 10 år) ska ut och resa, bara han & jag:)

Han har hälsat på en gång i Marbella, det var hans allra första utlandsresa och första gången han flög, och då var även hans mamma med. Då hade han världens otur:
1. 5 dagar innan avresa var han på kalas och ramlade ner från någon klätterställning vilket resulterade i em gipsad arm och badförbud. Hallå, 10 år och i Marbella med badförbud är ju ett öde värre än jag vet inte vad.
2. Han tappade bort sin nya iPhone 5 – olyckligheten visste inga gränser… Som tur var hade någon äldre endast spansktalande dam hittat den så han fick tillbaka den till slut. Men det var många många timmar i total tragedi där innan han fick tillbaka den.

Nu får han helt enkelt undvika klätterställningar och allt annat för några fler gipsade armar eller ben vill vi inte ha för nu ska här badas!

Spännande ska det bli, första gången utan mamma eller pappa i en hel vecka och dessutom med en vad han själv tycker ibland helt galen moster. Han fick välja mellan pengar & en resa med sin galna moster, så lite stolt är jag ändå att han utan att tveka var väldigt bestämd med att han absolut ville åka till Marbella helt själv med sin moster.

Tur att min flygrädsla börjat ge med sig så att han inte behöver ”ta hand om” en livrädd moster på flyget. Det räckte med den gången vi åkte Vilda musen på Gröna Lund. Tror fortfarande inte han har kommit över chocken hur pinsam han tyckte jag var. Inte heller har han kommit över den gången jag var barnvakt för ett gäng år sedan, några timmar en vardagskväll. I uppdraget ingick att laga falukorv och makaroner, enkelt kan man tycka men på något sätt lyckades jag bränna hälften av falukorven på en sidan. Försökte självklart dölja det men tyvärr var det omöjligt att inte upptäcks så att han vågar åka ensam med mig utan att ha ställt som krav att alla måltider ska ske på restaurang kräver mod…

Får helt enkelt kompensera mina taffliga kökskunskaper med massor av bad & andra roliga grejer (och ett gäng restaurangbesök)…

Kram

En reaktion på ”Påsken planerad…”

 1. Får man bada en massa, så uppväger det alltid brända falukorvar 😉
  Och du, den där ”Vilda musen” tycker jag inte om, för den var farligare än läskig! Var så ryckig att jag fick skitont i nacken i ett par veckor, blä.
  Aldrig mer!
  Nej, hellre bad och svarta korvar med lite ”mackisar” 🙂
  Kram kram
  /Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.