Mina drömmar…

image
…kom jag inte särskilt långt med. Hade ”glömt” hur stökigt det är runt Stureplan på lördagskvällar/nätter och eftersom jag i helgen bor på Hotel Stureplan så blev jag minst sagt påmind.

Att fundera på sina drömmar kräver lite rogivande omgivning, harmoni och lite annat – rätt långt ifrån min omgivning igår.
Skrik, gap, sirener och allt man kan tänka sig. Sedan undrar jag hur det är ställt med svenska par som åker till huvudstaden för en weekend. Förra gången jag bodde här för några veckor uppstod ju ett accelererande tjafs/bråk mellan paret i rummet brevid. Mr & Mrs Norrland förde sådant liv att jag blev rädd att det skulle övergå i våld så för första gången i mitt liv ringde jag Hotellportiern som fick gå upp och det lugnade ner stämningen.

Igår kväll var det dags för Mr Mrs X (kan inte avgöra var dom kom ifrån men det var inte Norrland). Det började redan i hotellkoridoren INNAN de skulle gå ut & ha trevligt. Jag är glad över två saker:
1. Att jag slapp vara med under den kvällen för det inledande tjafset i hotellkoridoren var en västanvind mot det som kom när de ”varit ute och haft trevligt”
2. Ännu gladare är jag över att jag inte är gift med den där Mr X för han verkar vara en både elak & otrevlig typ.
Den här gången blev det inte så aggressivt så jag behövde inte ringa någon nattportier men så himla trevligt slutade inte deras kväll, framför allt inte hennes, det var han som stod för diverse verbala elakheter.

Är det förväntningarna som är för höga, har de åkt iväg för att göra något tillsammans när de har kris i äktenskapet eller lever de på det här sättet? Det lär jag inte få veta men jag hoppas verkligen inte på det sistnämnda. Har bott på hotell många weekends och vet att det här absolut inte tillhör vanligheterna som tur är…

Hur som helst så var det allt annat än lämpade förutsättningar för att fundera på sina drömmar. Söndagskvällar lär det typ vara nästintill tomt på såväl Stureplan som på bråkande weekendgäster så då får det bli tid för drömmarna…

Nu slappa en stund framför Söndagsmorgon sedan en liten sväng till Sturegallerian och lite frisk luft genom en promenad.

Hörs senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.