Jag som absolut inte skulle…

image
…ha någon lägenhet eller bostad i Spanien är nu helt ”hocked” och längtar redan tillbaka trots att jag bara varit i Stockholm i tre dagar. Planen var att vara hemma till ca 5 april men pga lite olika omständigheter så kanske jag åker ner tidigare.

Vi är ju i uppstarten av Lotus och mycket som måste komma på plats, framför allt fylla hemsidan med objekt och skapa kännedom om oss. Marbella svämmar över av mäklare, både stora etablerade och små enmans-mäklare med kontoret på fickan.
Tycker vårt koncept är bra men detaljer behöver slipas på och in med fler objekt så ska det nog kunna börja rulla.

De senaste gångerna jag varit nere har ju dessvärre inneburit massa jobba i kapp så det skulle vara skönt att komma ner och faktiskt ha tid att sola lite & såklart sätta igång med bergs-altanen. Kommer ihåg vårt första egna sommarhus och min planteringsiver. Planterade, planterade i all oändlighet och var väl inte så kunnig eller smart så att jag tänkte på att växter växer. Efter något år kan man nästan kalla rabatter & annat som rena rama djungeln. Gillar i och för sig inte när det är stelt men mina djungellika rabatter var lite svårskötta och föll nog inte alla i smaken.

Så första sådär lite kortsiktiga drömmen får helt enkelt bli att göra bergs-altanen till en magisk oas. Får fundera vidare på drömmar i övrigt, är inte riktigt i det rätta moodet för det just nu helt enkelt.

Ska ta och kolla kalendern och se hur snabbt jag kan åka ner igen, kommer nog med all sannolikhet bli tidigare än jag tänkt mig. Det får bli den första och jättekortsiktiga drömmen, att få åka ner och tillbringa några dagar med 80% av tiden i solstolsläge. Så får det bli…

I morgon checkar jag ut från hotellet, en av de punkter jag hade på min 50 things to do lista. En alldeles egen Eva helg på hotell. Kan utan att överdriva säga att den blev så långt ifrån hur jag tänkt mig den men så blir det i bland. Det sägs att ”allting sker av en anledning” ibland är det bara väldigt svårt att förstå vad den anledningen är…
Men man lär sig alltid något av det, både om sig själv och om andra.

Har hunnit med att bocka av lite saker på min 50 things to do men har inte lyckats komma upp till 50 saker så dags att sätta fart på fantasin så att listan blir fullständig.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.